Marmaris'te Deprem Son Dakika 2021 : Son dakika: Marmaris açıklarında 14 düzensiz göçmen kurtarıldı - Muğla'nın marmaris ilçesi açıklarında 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Marmaris'te Deprem Son Dakika 2021 : Son dakika: Marmaris açıklarında 14 düzensiz göçmen kurtarıldı - Muğla'nın marmaris ilçesi açıklarında 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Afad'ın paylaştığı son dakika bilgilerine göre, muğla'nın marmaris ilçesi açıklarında 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin saati 00.44 olarak açıklanırken derinliği 62.10. Muğla'nın marmaris ilçesinde saat 07.06'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının ( afad ) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, de p rem saat 19.51'de, marmaris 'e 82 kilometre uzaklıkta. Muğla marmaris'ten gelen son dakika deprem haberi korkuttu.

Marmaris'teki depremin merkez üssü kandilli'de böyle görüntülendi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 4.7, merkez üssünü ise ilçenin osmaniye mahallesi olarak açıkladı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre. Alınan son dakika bilgilerine göre marmaris'te bir deprem meydana geldi. Zelzelenin derinliği 30.76 olarak açıklandı.

SON DAKİKA HABERİ: Marmaris'te 4.4 büyüklüğünde deprem | NTV
SON DAKİKA HABERİ: Marmaris'te 4.4 büyüklüğünde deprem | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Akdeniz'de muğla'nın marmaris ilçesinde hissedilen 4,1 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının ( afad ) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, de p rem saat 19.51'de, marmaris 'e 82 kilometre uzaklıkta. Depremin, muğla'nın marmaris ilçesi açıklarında akdeniz'de meydana geldiği bildirildi. Muğla'nın marmaris ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın marmaris ilçesi açıklarında 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, saat 18.38'de marmaris'in 244 kilometre uzaklıkta 5.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. 10 mayıs 2021, pazartesi 01:00 son afad'da yer alan son dakika bilgisine göre, muğla'nın marmaris ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem oldu. Akdeniz açıklarında meydana gelen depremin herhangi bir hasara neden olmadığı belirtildi.

Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.5 olarak duyurdu.

Marmaris'teki depremin merkez üssü kandilli'de böyle görüntülendi. Depremin derinliği ise 17.40 kilometre olarak açıklandı. Depremin 19,75 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi. Depremin 19,75 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre. Dünya son 40 yılın içinde depremlerin sayısı ve şiddeti tüm dünyada artacak yanardağlar faaliyete geçecek buzullar eriyecek fırtınaların sayısı ve şiddeti. Marmaris, mugla, yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Afad'ın paylaştığı son dakika bilgilerine göre, muğla'nın marmaris ilçesi açıklarında 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika gelişmesinin ayrıntıları birazdan ntv.com.tr 'de. Depremin yerin 25 kilometre altında yaşandığı belirtildi. Marmaris kaymakam vekili ula kaymakamı baha başçelik, deprem oldu ancak, bize ulaşan herhangi bir olumsuzluk bulunmuyor dedi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın (afad) aktardığı bilgilere göre, muğla'nın marmaris ilçesinde saat 19:51'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı afad muğla'nın marmaris açıklarında 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

Muğla marmaris'ten gelen son dakika deprem haberi korkuttu. Boğaziçi üniversitesi, kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü tarafından yapılan son dakika açıklamasında saat 19.48'de marmaris'te 5 büyüklüğünde deprem oldu. Marmaris'teki depremin merkez üssü kandilli'de böyle görüntülendi. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Akdeniz'de muğla'nın marmaris ilçesi açıklarında 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son Dakika! Marmaris'te Korkutan Deprem - Marmaris ...
Son Dakika! Marmaris'te Korkutan Deprem - Marmaris ... from marmarislife.net
Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre; Dünyadan en güncel haberler, türkiye'den sondakika haberleri, ekonomi dünyasından en flaş gelişmeler için hürriyet'in. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın (afad) aktardığı bilgilere göre, muğla'nın marmaris ilçesinde saat 19:51'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ayrıca bu depremin ardından, saat 04.46'da on i̇ki ada açıklarında 4.4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Muğla marmaris ve datça'da hissedilen deprem. Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.0 olarak açıkladı. Marmaris kaymakam vekili ula kaymakamı baha başçelik, deprem oldu ancak, bize ulaşan herhangi bir olumsuzluk bulunmuyor dedi. Afad, saat 23:35'te marmaris açıklarında 3.8 büyüklüğünde bir zelzele meydana geldiğini açıkladı.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın (afad) aktardığı bilgilere göre, muğla'nın marmaris ilçesinde saat 19:51'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Akdeniz'de muğla'nın marmaris ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye'den ve dünya'dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Afad'da yer alan bilgilere göre, muğla'nın marmaris ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem oldu. Muğla'nın marmaris ilçesinde 3,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muğla marmaris ve datça'da hissedilen deprem. Dünya son 40 yılın içinde depremlerin sayısı ve şiddeti tüm dünyada artacak yanardağlar faaliyete geçecek buzullar eriyecek fırtınaların sayısı ve şiddeti. Muğla marmaris'ten gelen son dakika deprem haberi korkuttu. Muğla'nın marmaris ilçesinde richter ölçeğine göre 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Korkutan depremin ardından uzmanlardan kritik uyarı geldi! Dakika dakika son depremler için tıklayınız. Afad, saat 18.38'de marmaris'in 244 kilometre uzaklıkta 5.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Akdeniz açıklarında meydana gelen depremin herhangi bir hasara neden olmadığı belirtildi. 10 mayıs 2021, pazartesi 01:00 son afad'da yer alan son dakika bilgisine göre, muğla'nın marmaris ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem oldu.

Afad, saat 18.38'de marmaris'in 244 kilometre uzaklıkta 5.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre; Son dakika haberine göre, muğla'nın marmaris ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Dünya son 40 yılın içinde depremlerin sayısı ve şiddeti tüm dünyada artacak yanardağlar faaliyete geçecek buzullar eriyecek fırtınaların sayısı ve şiddeti. Marmaris, mugla, yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları.

Deprem : Son Dakika Depremler Izmir Ve Marmaris Te Deprem ...
Deprem : Son Dakika Depremler Izmir Ve Marmaris Te Deprem ... from lh6.googleusercontent.com
Deprem muğla, marmaris,fethiye ve antalya'da hissedildi. Elazığ depreminin etkileri hâlâ sürerken, dün marmaris'de 5.1 ve 4.6 büyüklüğünde iki depremin meydana gelmişti. Son dakika haberine göre, muğla'nın marmaris ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad tarafından yayınlanan yeni deprem haritasına göre 46 ilde deprem tehlikesi azalırken, 6 ilde yükseldi. Muğla marmaris ve datça'da hissedilen deprem. Afad, saat 18.38'de marmaris'in 244 kilometre uzaklıkta 5.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Marmaris kaymakam vekili ula kaymakamı baha başçelik, deprem oldu ancak, bize ulaşan herhangi bir olumsuzluk bulunmuyor dedi. Marmaris'te 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.0 olarak açıkladı.

Afad, saat 23:35'te marmaris açıklarında 3.8 büyüklüğünde bir zelzele meydana geldiğini açıkladı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı verilerine göre, muğla marmaris'te saat 15:28'de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 20.00'de 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Afad'ın paylaştığı son dakika bilgilerine göre, muğla'nın marmaris ilçesi açıklarında 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin, muğla'nın marmaris ilçesi açıklarında akdeniz'de meydana geldiği bildirildi. Muğla marmaris ve datça'da hissedilen deprem. Akdeniz açıklarında meydana gelen depremin herhangi bir hasara neden olmadığı belirtildi. Muğla'nın marmaris ilçesinde saat 18.38'de yerin 25 kilometre derinliğinde 5.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muğla'nın marmaris ilçesinde richter ölçeğine göre 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ayrıca bu depremin ardından, saat 04.46'da on i̇ki ada açıklarında 4.4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Akdeniz'de muğla'nın marmaris ilçesinde hissedilen 4,1 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Depremin saati 00.44 olarak açıklanırken derinliği 62.10. Marmaris, mugla, yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları.

Zelzelenin derinliği 3076 olarak açıklandı marmaris son dakika. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook